Izgalmas döntővel ért véget a pr-ügynökségünk által Pannónia Szíve általános iskolásainak szervezett vetélkedő.

Pannónia Szíve Fejér megye 22 településének összefogásával jött létre. Azzal a céllal, hogy közösen meg tudják valósítani azokat a fejlesztési célokat, amelyekre egyenként nem lenne lehetőségük. A projekt első nagyberuházása Etyeken jelenleg is zajlik. A féltucat helyszínen folyó, közel négymilliárdos költségvetésű munkálatok teljes körű kommunikációját ügynökségünk látja el.

Ennek részeként helyismereti és helytörténeti vetélkedőt szerveztünk az érintett városok-falvak általános iskolásai részére. A benevezett háromfős csapatoknak március óta több online fordulót kellett megoldaniuk. A legjobb öt trió kapott meghívást a döntőbe, amelyet a környék egyik legszebb épületébe, a bicskei Batthyány-kastélyba szerveztünk meg.

A pr-ügynökségünk által összeállított feladatsor a tudás mellett kreativitást, gyorsaságot és egy kis szerencsét is igényelt a versenyzőktől. Az első helyet mindössze néhány pont különbséggel a váli Vajda János Általános Iskola VajdáSOKK nevű csapata szerezte meg (Kostyál Csenge, Kóti Fruzsina, Papp Nóra, felkészítő tanáruk Samuné Pásztor Mária). A pr-ügynökségünknek köszönhetően helyi médiában is teret kapó döntő legjobbjai értékes elektronikai eszközöket – okostelefont, akciókamerát – nyertek.




Kapcsolodó hírek