Több mint hatezren játszottak az indulás óta a Pannónia Szíve kvízjátékával, így ez lett az elmúlt időszak legsikeresebb, pr-ügynökségünk által fejlesztett közösségimédia-alkalmazás.

 

Pannónia Szíve az ország legújabb idegenforgalmi régiója: Fejér megye északi részének 22 települését foglalja magába. Műemlékek, természeti szépségek, szabadidősportok, bor és gasztronómia – keressen az utazó bármit ezek közül, itt megtalálja. Pr-ügynökségünk feladata, hogy országszerte népszerűsítse ezt a nagyon jó adottságokkal rendelkező, mégsem túlságosan ismert régiót.


Elindítottunk a térségnek egy saját Facebook-oldalt, amely egy negyedév alatt máris ötezer követőre tett szert. Ennek része a kvíz, amelynek kérdései Pannónia Szíve legfontosabb nevezetességeit járják körbe. Az  hamar megszerették a felhasználók: alig 2,5 hónapos működése alatt 5 és félezer alkalommal indították el. Ehhez természetesen hozzájárult a pr-ügynökségünk által szervezett nyereményjáték is. A kisebb ajándéktárgyakból összeállított Pannónia Szíve ajándékcsomagért havonta több mint ötszázan, összesen pedig már közel 1500-an regisztráltak. Közülük a játék fél éve alatt összesen tizenöt szerencsés nyertest sorsolunk majd ki. Az alkalmazás a nyereményjáték zárása után is elérhető marad!




Kapcsolodó hírek