4Baranya Egyesület kommunikációs támogatása

A 4B (for Baranya – Felelősséggel Baranyáért) Egyesület közvetlen régiónk gazdaságának felpezsdítésére, a térség értékeinek bemutatására indított programot, annak érdekében, hogy Pécs és Baranya a munkaerőpiacon elérhető senior munkavállalók és fiatal tehetségek számára egyaránt látható és vonzó desztináció legyen.

Együttműködésünk során vállaltuk az Egyesület folyamatos láthatóságának menedzselését a különböző közösségi felületeken, különös tekintettel a Facebook-on és LinkedIn-en közzétett tartalmakra. Ügynökségünk gondoskodik továbbá a 4Baranya médiajelenlétéről, sajtóközleményeiről, médiaszerepléseinek menedzseléséről, valamint az Egyesület weboldalának megújításáráról és annak tartalmi támogatásának biztosításáról.

Az alapítók vágya volt, hogy civil közösségként támogassák a régió gazdasági, kulturális szereplőit, a lehető legtöbbel együttműködve. Ennek érdekében hozták létre a „100 baranyai siker” eseménysorozatot, mely résztvevői listájának gondozását vállaltuk. Együttműködésünk részeként felelősek vagyunk továbbá az Egyesület kapcsolati adatbázisának kezelésére, valamint a pártoló tagokkal történő kapcsolattartásra. Az 4Baranya rendezvényeinek koordinálási és szervezési feladatait is ellátjuk, valamint az Egyesület operatív működését is támogatjuk.

Ügyfél

4Baranya Egyesület

Dátum

2023

Kategória

Közösségi médiamegoldások