Közös építkezés 2017 óta

A Körber Hungária az egyedi gépgyártás világpiacának fontos szereplője, Pécs és a régió legnagyobb ipari munkaadója. Mint ilyen, több mint ezer jól képzett munkavállalót foglalkoztat, akik a folyamatos innováció és versenyképesség kihívásaival is lépést tudnak tartani. Az emberi tényező kulcs a cég sikerességében, ennek megfelelően a Körber kiemelkedő értékként tekint munkatársaira.

Ügynökségünk 2017 óta folyamatos együttműködés keretében támogatja a világszínvonalú gépgyártó kommunikációs csapatát, hogy korábban a Hauni, 2021-től a Körber név ismert és elismert legyen mind a meglévő és potenciális munkavállalók, mind a térség gazdasági szereplői, intézményei és lakossága számára.

Együttműködésünk komplex és sokrétű. Az erős munkáltatói márka építését egyrészt a belső kommunikációban segítjük többek között tanácsadással, sajtófigyeléssel és elemzéssel, szövegírással, grafikai tervezéssel, illetve belső rendezvényekhez kapcsolódó feladatokban, de aktívan közreműködtünk a vizuális anyagokhoz elengedhetetlen belső imázsfotózás megszervezésében is. A külső kommunikációban a sajtóközlemények írásától, az online és print médiamegjelenések tartalmi és vizuális gondozásán át, az óriásplakát és buszkampányokig, a különböző rendezvényeken való megjelenésekig segítjük munkájukat.

Közös munkánk eredményeit minden évben reprezentatív közvéleménykutatás keretében mérjük, valamint időről-időre szakmai versenyeken is megmérettetjük, amelynek eredményeként számos munkáltatói, illetve kommunikációs díjat nyertünk együtt.

Ügyfél

Körber Hungária Gépgyártó Kft.

Dátum

2017-

Kategória

Vállalati és munkáltatói márkaépítés