A Labtech Kft. megjelenésének támogatása a Medica kiállításon

A Labtech Kft. 1990-ben alapított, innovatív, magyar és japán tulajdonú vállalat, amely számítógép-alapú EKG rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Az általuk gyártott termékek a szív működését és elektromos jelenségeit vizsgáló és analizáló készülékek, elsősorban ambuláns Holter EKG-k, valamint nyugalmi és terheléses mérőrendszerek.

A Labtech Kft.-nek tanácsokat adtunk a düsseldorfi Medica kiállításra való optimális felkészüléshez, szakértő javaslatokkal segítve a standmegjelenést és az aktivitásokat. Az eseményre egyedi, brandingelt emléktárgy beszerzését is menedzseltük, orvosos LEGO figurák formájában.

Stratégiai webaudit keretén belül számos ajánlást fogalmaztunk meg annak érdekében, hogy a cég weboldala biztonságosabban és felhasználóbarátabban működhessen. Ezenkívül azonosítottuk azokat az online eszközöket és csatornákat, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a vállalat számára, javasolva ezek integrálását a jövőbeli kampányokba. Áttekintettük a számukra releváns közösségimédia-platformokat is, kiemelve azokat, amelyeken intenzívebb jelenlétet ajánlottunk. Mindezek megvalósításához egy részletes ütemtervet is készítettünk.

Ügyfél

Labtech Kft.

Dátum

2023. november

Kategória

Hírnévmenedzsment