A dániai piacvezető robotikai vállalatok, a Universal Robots és a Mobile Industrial Robots (MiR) is új együttműködő robotokkal debütált Münchenben, kielégítve az egyre növekvő ipari igényeket.

A jövő a robotokkal való együttműködésben rejlik, tudják ezt dán ügyfeleink és valljuk már mi is. Az ipar krémje júniusban Münchenben találkozott az Automatica kiállításon, ahol két ügyfelünk is új, innovatív terméket mutatott be a nagyközönségnek, ezzel egy időben pedig ügynökségünk a hazai piac tájékoztatásáról gondoskodott.

A gyártási folyamatok automatizálásának igénye Magyarországra is elérkezett, többé már nem csak a versenyelőny megszerzése, hanem a piacon való túlélés miatt is. Büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan ügyfelekkel dolgozhatunk együtt, akik folyamatos fejlesztéseikkel élen járnak az új technológiák terjesztésében!

A kollaboratív robotok piacvezetője, a Universal Robots új, együttműködő robotplatformja olyan technológiai újításokat tartalmaz ugyanis, amelyek segítségével az eddiginél sokkal gyorsabban és szélesebb körben lehet robot-alkalmazásokat létrehozni. A Mobile Industrial Robots (MiR) legújabb mobil robotja pedig az intralogisztikai folyamatokat forradalmasítja.

A piacvezető robotgyártó cégek hazai sajtó- és közösségi média kommunikációját és rendezvényeik lebonyolítását támogatja ügynökségünk.




Kapcsolodó hírek