Országokon átívelő employer branding

Ügynökségünk már 2. éve segíti a TESCO közép európia employer brandingjét Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban.

A TESCO, mint ügyfél három részleget foglal magába, a központi irodájukat és az áruházaikat, a budapesti szolgáltatóközpontjukat (TESCO Business Services Hungary), és a Technológiai részlegüket (TESCO Technology), ahol a TESCO házon belül fejleszti többek között az önműködő kasszák rendszereit, valamint a kiszállításhoz és raktározáshoz szükséges szoftvereket is.

Általános feladataink közé tartozik az egységes employer branding stratégia kidolgozása a régióra, az online hirdetési kampányok és álláshirdetések kezelése Magyarországon és külföldön is valamint a Business Services és a Technology Facebook és LinkedIn felületeinek a kezelése és a posztolási tervek összeállítása, kikerülő posztok megírása.

Ezeken felül további számos területen segítjük még Ügyfelünket az aktuálisan felmerülő feladatok kapcsán: munkatársi fotózások szervezése, konferenciákon, kiállításokon történő megjelenés támogatása, kültéri hirdetési kampányok futtatása.

Ügyfél

TESCO

Dátum

2022

Kategória

Hírnévmenedzsment, marketingkommunikáció, employer branding