Ügyfelünk az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. három évtizedes tapasztalattal, országos lefedettségű szolgáltatási körrel és kiemelkedő szakmai jelenléttel biztosítja ügyfelei számára a biztonságos és egészséges munkavégzés feltételeit.

A decemberi hírek hatására sokan feltették maguknak azt a kérdést, hogy „Kötelező-e az üzemorvosi vizsgálat?”. Ügyfelünk szakértőként összefoglalta a munkavédelem és munkaegészségügy területén történt legújabb változásokat.

A munkavédelemről szóló törvény egy "könnyítési lehetőséget" kínál a munkáltatóknak 2024. szeptember 1-től, azonban a pontos részleteket is tartalmazó végrehajtási rendelet még nem jelent meg. Az ERGONOM Kft. javasolja, hogy a cégvezetők mérlegeljék, a „könnyítés” lehetőségével élnek-e, mert a munkáltatók objektív felelősségét ez a változás nem törli el és továbbra is az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés követelményeit a munkáltatónak kell biztosítania.

További hasznos információk elérhetőek az ERGONOM Kft. weboldalán.

Ügynökségünk PR üzletága ebben a témában is segíti a vállalat külső kommunikációját, közöségi média jelenlétét. Célunk, hogy minél több érintetthez eljuttassuk a friss és pontos információkat.




Kapcsolodó hírek