A Komlóverzum látogatói betekintést nyerhetnek, milyen volt a térség, amikor még a dinoszauruszok uralták.

A hír igaz, valóban láthatóak voltak dinoszauruszok Komlón, méghozzá nem is olyan régen, mindössze néhány millió éve. Tavasszal pedig visszatérnek. A Komlóverzum látogatói betekintést nyerhetnek, milyen volt a térség, amikor még a dinoszauruszok uralták. A hagyományos múzeumi élmény új dimenziókkal, valamint interaktív kiállításokkal gazdagodik és a tudományos érdeklődés számára is minőségi tartalommal bír. Középpontban a távoli földtörténeti korszakkal, a jégkorszaki vadászok korával és a város közelmúltját jelentő szénbányászat évtizedeivel.

Ügynökségünk PR üzletága kommunikációs és marketingstratégiát készített a Komlóverzumnak. Feltérképeztük Komló társadalmi és turisztikai hátterét, a célok, célcsoportok és a fő üzenetek meghatározását követően bemutattuk azokat a médiafelületeket, amelyek a múzeum rendelkezésére állhatnak. Végül pedig egy bevezető kampányra is javaslatot tettünk.

A kiállítótér sikeres üzemeltetéséhez összeállítottunk egy stratégiai és működési modellt. Javaslatot tettünk a látogatási rendre, a jegyek áraira és értékesítési módjaira. A látogatók koordinálására, a különféle élmény- és oktatási programokra is nagy hangsúlyt fektettünk, továbbá munkaerőszámítást végeztünk és új munkakörök felállítására tettünk javaslatot.




Kapcsolodó hírek