Végy egy csoport elszánt diákot, egy jó adag izgalmas feladványt és egy csipetnyi humort! A játszva tanulás tökéletes receptjét alkotta meg ügyfelünk, a Duna-Dráva Cement Kft..

Negyedszer rendezte meg idén áprilisban a Zöld Alternatíva Vetélkedő és Nyílt Napot a Duna-Dráva Cement Kft., amely egy saját fejlesztésű, több fordulós, kreatív verseny középiskolások számára. A környezetvédelmi vetélkedő koncepciójának kialakításában ügynökségünk is szerepet vállalt, a rendezvény napján a helyszínen segítettük a sikeres megvalósítást, emellett az online- és sajtókommunikáció  szervezésében is részt vettünk.

Az elmúlt évben váci tanulók ismerhették meg az éppen modernizáció alatt álló cementgyárat, most a Beremend és környékén élő diákokon volt a sor. A Beremendi Cementgyárban rendezett döntőig egy online fordulón át vezetett az út, izgalmas és elgondolkodtató feladatokat oldottak meg a diákok a DDC környezetvédelmi törekvéseivel kapcsolatban.  A hat legjobb csapat a döntőben értékes nyereményekért (mint például akciókamerákért vagy iPad-ekért) folytatta a küzdelmet, egy vetélkedőtől nem megszokott próbatételek várták őket. A legnagyobb sikert a cementes zsákokból készített ruhák és a DDC-s cementből készített beton ékszerek divatbemutatója aratta.

A Duna-Dráva Cement Kft. nem csak egy vetélkedő erejéig, de mindennapi működése során is kiemelt figyelmet fordít a környezettudatos működésre. Társadalmi szerepvállalási programjának kialakításában és megvalósításában évek óta aktívan támogatjuk őket, ezekről itt olvashat bővebben.




Kapcsolodó hírek