A Duna-Dráva Cement Kft. nyerte a VOSZ Baranya Megyei Szervezete által meghirdetett Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat, amely a régió meghatározó gazdasági szereplőinek közösséget támogató, társadalmi és környezeti értékeket ápoló törekvéseit minősíti.

Idén második alkalommal hirdette meg a VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Baranya Megyei Szervezete a pályázatot, amely során egy előzetes (szövetségi) szűrést követően 3 Baranya megyei vállalatra lehetett szavazni. A pályázókra kizárólag helyi civil szervezetek szavazhattak.

A legtöbb szavazat a térség meghatározó építőanyag-gyártó vállalatára, a Duna-Dráva Cement Kft.-re érkezett, így a Társaság büszkélkedhet 2019-ben a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalási Díjjal.

A DDC társadalmi felelősségvállalási tevékenységének fókuszában a környezetvédelem, az egészségvédelem és a közösségi sport, valamint a helyi kulturális kezdeményezések támogatása áll. Éppen ezért meghatározó elismerés, kiemelkedő siker és újabb megerősítés a vállalat számára, hogy továbbra is fenntartsák, folytassák társadalmi felelősségvállalási programjukat.

A díjat október 11-én, ünnepélyes átadó keretében adták át a VOSZ képviselői Müller Ádámnak, a DDC beremendi gyárigazgatójának és Guth Zoltánnak, a DDC kommunikációs vezetőjének.

Ügynökségünk hosszú idő óta komplex kommunikációs szolgáltatást nyújt a Duna-Dráva Cement Kft.-nek, az eseményeiket sajtó- és social media kommunikáció eszközeivel támogatjuk, részt veszünk a rendezvény szervezésében illetve annak sikeres lebonyolításában is. A VOSZ által meghirdetett pályázat előkészületeiben támogattuk az építőanyag-gyártó vállalatot.


Kapcsolodó hírek