A visszaszámlálás már megkezdődött, hiszen kevesebb, mint három hónap múlva ismét megrendezésre kerül a nagysikerű Beton Fesztivál, amely a szakma egyik jelentős eseménye az érdeklődő diákok, kivitelezők, szakmabeliek és az építészetet kedvelők számára egyaránt.

 

A fesztivál célja, hogy megismertesse a nagyközönséggel a betont, mint építőanyagot, valamint a jövő nemzedéke számára átadják a kellő szaktudást. Ennek érdekében számtalan előadást, workshopot, kiállítást tartanak a fesztivál ideje alatt.

 

 

Idén a kiemelt témák között szerepel majd az országos árvízvédelmi helyzet, továbbá a szakmával kapcsolatban is választ kaphatnak kérdéseikre az érdeklődők. Emellett a jelenleg is zajló, nagysikerű Vizes Világbajnokság fő látványosságáról, az óriás ugrótorony munkafolyamatairól is szó esik majd az előadások keretein belül.

 

 

Ügynökségünk közreműködött a Beton Fesztivál 2017 meghirdetésének előkészítésében, valamint a facebook hirdetési kampányok menedzselésében, továbbá az online tartalmak elkészítése is a mi feladatunk volt.




Kapcsolodó hírek