Építőipari szakmai útbaigazítást ad a frissen elkészült CeMBeton zsebkönyv, amely létrehozásában kommunikációs ügynökségünk is részt vett.

A folyamatosan változó építőipari környezet megkívánja a korszerű technológiák alkalmazását és a fejlődéssel történő lépéstartást, mindez pedig naprakész, átfogó tudást igényel az iparágban jelenlévő szakemberektől. A CeMBeton Útmutató praktikus zsebkönyvként foglalja össze a kor igényeinek megfelelő technológiai tudást, a mindennapokban használatos alapoktól kezdve a speciális ismeretekig. A zsebkönyv tudásanyaga a világon a víz után második leggyakrabban használt anyag, a beton köré szerveződik, amelyet a szakma elméleti és gyakorlati képviselői rendszerezett, strukturált formában adnak át az olvasónak.


A kiadványban összegyűjtött legfrissebb betontechnológiai ismeretek hozzájárulnak az anyagban rejlő lehetőségek megtalálásához és azok alkalmazásához. A kiadvány elkészültében produkciós partnerként vettünk részt, grafikai és tördelői feladatokat láttunk el.




Kapcsolodó hírek