Piaci edukáció, médiakommunikáció

A dán Odensei Egyetemi Kórházzal való közreműködés keretében alapított Blue Ocean Robotics 2014-ben azzal a céllal hozta létre leányvállalatként az UVD Robots-ot, hogy megoldást találjon a kórházi fertőzések problémájára.

Járványhelyzet idején ez a robotikai megoldás létfontosságúvá vált, az UVD robotokat a Covid-19 elleni küzdelem során is elkezdték használni – többek közt a Semmelweis Egyetem Orvosi Képalkotó Klinikája -, hiszen képességeiknek köszönhetően a vírusok és baktériumok 99%-t képesek deaktiválni.

Marketingkommunikációs ügynökségként jól tudjuk, milyen fontos egy technológiai újdonsági piaci bevezetése során a láthatóság biztosítása, és az innováció közérthető módon történő bemutatása. Ügynökségünk az UVD Robots első hazai média megjelenéseiben nyújtott segítséget, amelynek köszönhetően az érdeklődők az UVD robotokkal többek közt az RTL Klub Reggeli című műsorában, és az Ozone TV Egyenlítő című műsorában is találkozhattak, de láthatóságot biztosítottunk számukra a szaksajtóban is.

 

Ügyfél

Blue Ocean Robotics

Dátum

2020

Kategória

Médiakommunikáció