Az út egymillió épített négyzetméter felé

A CTP piacvezető szerepet tölt be ipari és logisztikai parkok fejlesztésében Közép-Kelet-Európában. Az elmúlt évtizedek során nagy tapasztalatra tettek szert üzleti parkok tervezésében, építésében és fenntartásában. Dinamizmusuknak és felelős gondolkodásuknak köszönhetően hamar megtaláltuk a közös hangot.

A parkalkotó CTP-vel a közös munkát egy PR-fókuszú kommunikációs stratégia tervezésével indítottuk, melyben olyan lehetőségekre és eszközökre helyeztük a fókuszt, amelyek kis-, közép- és hosszú távon is segíthetnek a cég reputációjának növelésében.

A stratégia implementálása a tudatos médiakommunikáció kiépítésével kezdődött. Célunk az volt, hogy a CTP sikeres projektjeit és legújabb bérleményeit színvonalas módon tárhassuk a nagynyilvánosság elé, és a márka elfoglalhassa méltó helyét az gazdasági- és szaksajtóban.

Az együttműködés ideje alatt PR tevékenységünkön túl kreatív tanácsadást is nyújtottunk és olyan izgalmas projekteken dolgozhattunk együtt, mint például a CTP első hazai közösségi irodaházának, a Clubhaus-nak a bevezetése.

Ügyfél

CTP Management Hungary

Dátum

2022

Kategória

Médiakommunikáció, brand- és reputációnövelés