Borászati központok fejlesztése és kerékpárút-építés Etyeken és környékén.

Fejér megye északi részének települései helyi kezdeményezésre hozták létre a Pannónia Szíve régiót. Azzal a céllal, hogy összefogással és egységes kommunikációval fellendítsék az idegenforgalmat és jelentősebb fejlesztési forrásokat vonzzanak a térségbe. Az egyes falvak önmagukban kisebb vonzerejű látnivaló helyett megjelent Pannónia Szíve, ahol pár kilométeren belül elérhetőek műemlékek, természeti látnivalók, kerékpározási és már sportolási lehetőség, bor és gasztronómia.

Az első nagyprojektre Etyeken került sor. A falu az etyek-budai borvidék központja és növekvő népszerűségű gasztroturisztikai desztináció, azonban az infrastruktúra fejlődése nem tartott lépést a vendégszámmal. A projekt során utak és közművek épültek a falu borászati központjaiban, elkészült a helyi németek kulturális örökségét bemutató Sváb-ház felújítása és több mint 30 km kerékpárút Etyektől Bicskén át Tarjánig. Ezek egy része később fejlesztéseknek ágyazott meg.

Ügynökségünk feladata az etyeki fejlesztések teljes körű kommunikációja volt. Elkészítettük az etyeki projekt és Pannónia Szíve arculatát és weboldalát, információs kiadványt magáról a beruházásról és turisztikai brosúrát az egész térségről. Folyamatos médiakommunikáció, féltucatnál is több rendezvény, napi szinten frissülő közösségimédia-profil szolgálta a helyi lakosság és a szélesebb közvélemény minél részletesebb tájékoztatását.

Ügyfél

Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács

Dátum

2016 - 2018

Kategória

Hírnévmenedzsment, Médiakommunikáció