Már fogadja látogatóit a Katica Tanya legújabb játszóháza, a Kalandbarlang, ahol tucatnyi, 8 méter magas mászófal, 2 pályás minibowling, egy modern trambulinpark és 20 féle kreatív játék várja a látogatókat. A fejlesztésekhez a megújuló–energia rendszerek bővítése is kapcsolódott, az Élményközpont továbbra is 100%-ban megújuló forrásból tudja fedezni energiaigényét.

Évről-évre újabb játékelemekkel és bővülő szolgáltatási kínálattal várja vendégeit a Somogy megyei Patcán található Katica Tanya. A tavaly ősszel induló építkezés eredményeként már elérhető az új játszóház, a Kalandbarlang. A beruházás teljes költsége nagyságrendileg 190 millió forint volt, mely összeget fele-fele arányban használták fel az épületre, és a benne található eszközökre, játékokra. Legnagyobb attrakcióit egyértelműen a mászófalak jelentik: az 14, egyenként 8 méteres mászófalak különböző nehézségi fokokkal, és természetesen megfelelő biztonsági felszereléssel rendelkeznek, így kicsik és nagyok is meghódíthatják a csúcsot. A Kalandbarlang a mászófalak mellett helyet ad még az új mini bowling pályának, az ugrószőnyegeknek, és megannyi kreativitást fejlesztő játéknak.

A Kalandbarlang megnyitásához kapcsolódóan a megújuló-energia rendszerek bővítése is szükségessé vált. Hiszen a Katica Tanya továbbra is szem előtt tartja, hogy teljes energiaellátását 100%-ban megújuló energiaforrásokból tudja fedezni. A beruházással a Tanya napelem farmja 20%-kal bővült, a 16,5 kW-nyi teljesítménybővítésnek köszönhetően idén nyáron már összesen 99 kW-nyi napelem termeli az energiát az Élményközpontnak.

Magyarország vezető élményközpontja évről-évre újabb attrakciókkal várja látogatóit, a munkájukat segítő sajtókommunikációban pedig ügynökségünk támogatja őket.