A Duna-Dráva Cement Kft. immár hatodik éve döntött úgy, hogy segédkezik a környezettudatos kezdeményezésekben

Szeptember 6-án újra kiírásra került a Zöld Megoldás-pályázat, az elmúlt évekhez hasonlóan az előkészületekben és a pályázat teljes lebonyolításában pr-ügynökségünk is szerepet vállalt.

Ügyfelünk közreműködésével már 21 zöld projekt valósulhatott meg az elmúlt években, melyek nagyon sokszínűek, ugyanakkor egy közös cél érdekében, a fenntarthatóság elősegítésére jöttek létre. A kezdeményezések a közösségi terek hasznos felhasználása mellett támogatják a környezettudatos gondolkodás kialakulását is. Többek között épültek iskolai és óvodai zöld udvarok, kincskereső ösvény, kialakítottak egy só- és fényterápiás szobát, illetve készült már családi fitnesz park is a pályázat keretein belül.


Az idei évben is a Vác, Beremend, és Pécs térségében élők adhatják le pályázati anyagukat, 2016. október 31-ig, melyekből független, szakértői zsűri fog választani. A nyertes pályázók között összesen 7,5 millió forint kerül kiosztásra.


Pr-ügynökségünk a meghirdetéstől, a pályázat kommunikációján és adminisztrációján át, egészen a projektátadó rendezvényekig segíti a Duna-Dráva Cement Kft-t.




Kapcsolodó hírek