A környezettudatosság nálunk nem csak az alapelveink között szerepel, de a mindennapjainkat is átszövi. Például úgy, hogy Zöld Iroda programunk keretében teszünk tudatos lépéseket egy fenntartható ügynökségi, irodai környezetért.

Az emberiségnek - egyelőre - egyetlen otthona van, a Föld, amelyet épségben meg kell őriznünk saját magunk és a következő generációk számára is. A nyersanyagok és erőforrások jelentős részét irodák használják fel. Közvetlen környezetünkben így elég sokat tehetünk zöld céljaink teljesüléséért. A monitor előtt ülve, őszintén, tegye fel a kezét az, aki nem szeretne egy élhetőbb, tisztább, zöldebb világot maga körül látni.

Mi abban hiszünk, hogy kis változtatásokkal is jelentős javulást érhetünk el, amikkel egészséges munkakörnyezetet teremtünk kollégáinknak és egyben csökkentjük az ügynökség környezeti hatását is. 2018-tól újult erővel tervezett és tudatos lépéseket teszünk mindezért. Legyen szó a levegő minőségéről, a papírfelhasználásról, energia- vagy víztakarékosságról, de akár beszerzésről.

Közös gondolkodás, apró lépések, de látványos eredmények: ez a mi utunk a zöld munkakörnyezet felé.