A vezetői és vállalkozói tudás fejlesztése állt a Nemzetközi Networking Hét® magyarországi eseményeinek középpontjában. Több mint 700 hazai vállalkozás tulajdonosa és vezetője vett részt a Budapesten és négy megyeszékhelyen tartott programokon.

A Nemzetközi Networking Hét® keretei között világszerte 62 ország vállalkozói találkoztak, hogy irányított körülmények között cseréljék ki kapcsolati tőkéjüket, tudásukat, üzleti információikat. Az idei konferencia azért volt rendkívüli, mert a budapesti központi eseményen kívül vidéki helyszínek (Pécs, Debrecen, Kecskemét, Győr) is becsatlakoztak.

A szervezők idén az önképzés fontossága köré építették fel az esemény tematikáját. A résztvevők olyan elismert szakemberekkel találkozhattak, mint Avidor András networking- és franchise szakértő; Bruck Gábor döntéspszichológus, a Sawyer Miller Group elnöke; Wolf Gábor online marketing tanácsadó, a Marketing Commando alapítója; Dr. Magyar Lóránt motivációs előadó, életvezetési tanácsadó, vagy Tóth Péter, a Lipóti Pékség alapító-tulajdonosa.

Ügynökségünk a rendezvény tartalomszervezési és kommunikációs munkafolyamataiban vett részt.

További információ: http://networkingkonferencia.hu/networkinghet2018




Kapcsolodó hírek