Hivatalosan átadták a Pannónia Szíve program keretében Etyeket Bicskén és Csabdin keresztül Tarjánnal összekötő, mintegy 40 km hosszú új kerékpárutat.

A turisztikai régió első hivatalosan átadott beruházása e bicikliút volt. A kivitelezését állami finanszírozásból sikerült megvalósítani. Révész Máriusz kerékpáros fejlesztésekért felelős kormánybiztos, Tessely Zoltán, a térség fejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztosa, Dr. Molnár Krisztián, a beruházást irányító Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács elnöke és az érintett települések polgármesterei közösen adták át a tekerni vágyóknak. A kerékpárút felszentelését és átadóünnepségét követően több tucat biciklis tekerte végig a teljes szakaszt. A résztvevőket az érintett települések étellel és itallal fogadták.

PR-ügynökségünk csapata által az ünnepség szervezését és lebonyolítását, mind a 4 helyszínen teljes körűen felügyeltük. A helyszínek előkészítésével, a résztvevők útbaigazításával és segítésével kapcsolatban elláttuk a feladatunkat.