Jó hírekkel zártuk a Körberrel közösen a 2023-as évet. A Joint Venture Szövetség pályázatain két kategóriában a top három közé jutottunk, a társadalmi felelősségvállalásról szóló DoingGood CSR Award versenyen pedig shortlistre kerültünk.

A Joint Venture Szövetség versenyének célja, hogy a tagvállalatok jó gyakorlatainak és tapasztalatainak megosztásával támogassa a hazai vállalatok fejlődését. Ezen a pályázaton sikeresen bejutottunk a három legjobb versenyző közé a Best ESG program és Best technology investment kategóriákban. Az ESG mentén kiemeltük a Körber fenntarthatósági és társadalmi felelősségvállalási törekvéseit, amelyekről PR üzletágunk számos sajtóanyagot írt, illetve több animációt és grafikát is készítettünk ebben a témakörben.  A Best technology investment kategóriában többek között kiemeltük a DIGITAL üzletágunk által készített mobilapplikációt is. Február 3-án derül ki, hogy a dobogó melyik fokát ítéli pályázatainknak a zsűri.

A DoingGood CSR Award verseny a céges társadalmi felelősségvállalás fontosságára hívja fel a figyelmet. A pályázati anyagunkban kiemeltük, hogy a Körber nagy hangsúlyt fektet a munkatársait bevonó önkéntességre, amelyet külső és belső kommunikációval is támogatunk. Emellett a vállalat állandó szponzora több regionális eseménynek, amelyeken DESIGN üzletágunk grafikái is kiemelt szerepet kapnak. A zsűri a döntősök közé sorolta a pályázatunkat, így a január 16-i díjátadót izgatottan várjuk.

A Körberrel évek óta nevezünk különböző versenyekre, és már számos sikert értünk el közösen. Ilyen volt a tavalyi évben a HRKomm Award (ahol aranyat nyertünk) és a Magyar PR Szövetség szakmai versenye a PREXA is (ahonnan pedig ezüstöt hoztunk haza).

A versenyekről várjuk a további fejleményeket és dolgozunk azon, hogy közösen további díjakat nyerjünk a 2024-es év során is!




Kapcsolodó hírek