A Külgazdasági és Külügyminisztérium megbízására átfogó weboldalt készített DIGITAL üzletágunk a Balassi Képzési Programok megismertetésére.

A Balassi Képzési Programok ösztöndíjas tanulási lehetőséget biztosítanak a magyar nyelv és kultúra, illetve a magyar felsőoktatás iránt érdeklődő külföldiek számára. Egyedi magyarországi képzéseik kurzusok széles spektrumát kínálják, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő tanfolyamokat.

Magyarországi ösztöndíjjal támogatják a külföldi egyetemek hungarológiai képzésein részt vevő hallgatóit. Magyar nyelvtudásuk tökéletesítését, szakmai ismereteik és magyarországi kapcsolatrendszerük bővítését kínálják a műfordítás iránt érdeklődő külföldieknek. A magyarországi egyetemi tanulmányokra készülők számára lehetőséget biztosítanak magyar nyelvi és tantárgyi ismereteik megalapozására. A magyar diaszpóra fiataljai magas szaktudással rendelkező tanárok segítségével bővíthetik a magyar nyelvvel és kultúrával kapcsolatos ismereteiket. A klasszikus, egy tanéves képzések mellett Balassi Nyári Egyetem kínál nyári, négyhetes intenzív nyelvtanulást és ismerkedést a magyar kultúrával a Magyarország iránt érdeklődőknek.

www.balassieducation.hu/