Az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft.-vel legnagyobb örömünkre a korábbi együttműködésünket éleszthettük újra, jelenleg közösségi médiával, weboldallal és hirdetési kampányokkal kapcsolatos tartalommendzsment feladatokat látunk el.

A Facebook, Instagram és LinkedIn oldalaik tartalmait készítjük és kezeljük, országos hirdetési kampányokat koordinálunk, valamint a hírlevelüket is mi alkotjuk meg.

Az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft. és a FERLING PR ügynökség születése között mindössze 1 év a korkülönbség a munkabiztonsággal foglalkozó partnerünk javára. Az ERGONOM Kft. három évtizedes tapasztalattal, országos lefedettségű szolgáltatási körrel és kiemelkedő szakmai jelenléttel biztosítja ügyfelei számára a biztonságos munkavégzés feltételeit. Kimagasló szakmai tapasztalattal rendelkeznek a munkabiztonság, tűzvédelem, foglalkozás-egészségügy, gépvizsgálatok és munkakörnyezeti mérések terén is.

Profiljuk részét képezik a munkavédelmi képviselő, a munkahelyi elsősegélynyújtó, a tűzvédelmi szakvizsgára felkészítő és kisgépkezelői képzés, valamint munka- és/vagy tűzvédelmi oktatások is.

Nemcsak ügyfeleik felé biztosítanak precizitást és rugalmasságot, hanem felénk is, így könnyítik meg számunkra a mindennapi munkavégzést.