Ügynökségünk már hatodik éve rendezi meg a Bárány Napok nevű programot, melynek elsődleges célja, hogy megismertesse és megszerettesse ezt a különleges és egészséges húsféleséget a hazai közönséggel. A programhoz évről-évre egyre több étterem csatlakozik, melynek köszönhetően egyre többen kóstolhatják meg ezt az ízletes húsfélét.

A Juh Terméktanács az Interovic (La Interprofesional del Ovino y Caprino de Carne) spanyol testvérszervezetével konzorciumban, az idei évben is nagy erőkkel dolgozik a juhhús fogyasztásának népszerűsítésén és újrapozícionálásán.

Az idei első Bárány Napok március 31-én és április 1-én várja a finom falatokra vágyókat, a második alkalmat pedig szeptember 29-30-ra időzítjük! Bízunk benne, hogy a Bárány Napokhoz csatlakozó éttermek továbbra is lelkesen vesznek részt a kezdeményezésben, hiszen az esemény népszerűsítésén túl, a programot bemutató kiadványokkal és promóciós anyagokkal is ellátjuk őket!