Nemcsak sikerekben, kihívásokban is gazdag év volt az alapításának 30. évfordulóját ünneplő pr-ügynökségünknél. Az idén IPRA Golden World Award-ot és Business Superbrands elismerést is begyűjtő pr-ügynökségünk szervezetfejlesztéssel reagált az új idők és az új piacok kihívásaira.

Az értékteremtési folyamat megerősítését külön ügynökségünk munkatársaiból kiválasztott szakértői csoport létrehozásával, a dinamikusan bővülő portfolió kiszolgálását, a környező országokba irányuló projektek koordinálását pedig az ügyfélmenedzseri front megerősítésével biztosítjuk.

A PR, DIGITAL és DESIGN üzletágainkban egyformán aktív szakmai műhelyt Ferling József mellett 2022. január 1-től Zubán Zoltán cégvezetőként irányítja majd, a PR üzletágban pedig már 2021. november 1-től az egyik korábbi ügyféligazgatónk, Németh Krisztina kapott operatív igazgatói megbízást. A szakértői team tagjaként Sebők János, Sélley Emese és Várnagy Szabolcs kaptak új feladatokat. Az ügynökség piacainak építéséért felelős New Business terület account feladatait Fábián Dóra vette át.