Az idei évben a PTE 2020/2021-es beiskolázási kampányával és az Irány a PTE! Kultúrfeszttel neveztünk a nemzetközi PR-szakmai versenyre. Miután az első forduló anyagával sikerült shortlistre kerülnünk, most a nyertesek listájára kerültünk!

Az IPRA Golden World Awards a világ legrangosabb PR-díjátadó rendszere, összesen 93 nyertest választott 2021-ben. A nyertesek kiválasztása idén online történt, a zsűri pedig a világ különböző országaiból érkezett bírákból állt.

A koronavírus nagyban megnehezítette a beiskolázás menetét, így az online tér adta lehetőségeket kellett kihasználnunk. A PTE kollégáival karöltvelétrehoztunk egy innovatív weboldalt, egy saját fejlesztésű applikációt, valamint az egyetemmel és annak összes karával együttműködve támogattuk egy 5 napos online esemény létrejöttét 180 programmal és több ezer résztvevővel, valamint a további online eseményeket, tanácsadásokat népszerűsítettük és közösségi média és online kommunikációval is készültünk.

A kiváló eredmény a megbízó és ügynökségünk sikeres együttműködését is mutatja. Köszönjük a Pécsi Tudományegyetemnek a lehetőséget, és bízunk a további közös munkában!