Örömmel zártuk az októbert, „Közös ötletek. Közös siker. Zöld munkakörnyezet.” pályázatunkkal ugyanis díjat nyertünk a KÖVET Egyesület Jubileumi pályázatán.

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért a környezetvédelem és a vállalati felelősségvállalás területén vállalati/szervezeti megmérettetéssel és szakmai konferenciával ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. A KÖVET 25 Program keretében díjazták és bemutatták a környezetvédelmi és társadalmi szempontból leginkább példamutató intézkedéseket és vállalatokat, szervezeteket.
A KÖVET 25 Program Zöld Iroda Díj 2020. – vállalati kategóriában a Ferling nyert a - „Közös ötletek. Közös siker. Zöld munkakörnyezet.” pályázatával!

A FERLING-nél végzett munkánkban, és magánéletünkben is abból indulunk ki, hogy bolygónknak legalább egy kicsiny szeletéért személyesen is felelősséget vállalhatunk. A munkahelyünkön, a lakókörnyezetünkben, a lépcsőházunkban, a baráti körünkben, a családunkban biztosan van legalább néhány olyan négyzetméter, amelynek megóvásáért egészen konkrétan magunk is sokat tehetünk.

Ezért tölt el bennünket nagy örömmel, hogy a KÖVET Egyesület díjjal is elismeri évek óta tartó zöld törekvéseinket, amelyekkel ügynökségi környezetünk tudatos kezelésén túl munkatársaink szemléletmódját is formáljuk.