Az idén májusban megrendezett MACH-TECH és Ipar Napjai kiállítás ismét rengeteg érdekességet és innovációt tartogatott az ide látogatók számára, és az Ipar 4.0 kulcsfontosságú technológiai irányzatai és legfrissebb újításai között ügyfelünk, az OnRobot is bemutatta legújabb termékét.

Az egyedi End-of-Arm Toolokat fejlesztő, innovatív dán robotgyártó most egy új robot adaptert dobott piacra, amelynek segítségével a robot kiegészítőik további robottípusok széles körével válnak kompatibilissé. Az új termék bevezetésének magyarországi ágát ügynökségünk segítette intenzív sajtókommunikációval.

A rendezvényen UR robotkarokra szerelt OnRobot végszerszámokat nem csak megcsodálhatták az érdeklődők, hanem egy RG2-FT-vel névjegykártyát is cserélhettek. A látogatók értékes információkat szerezhettek az OnRobot legújabb akvirálásáról, az EOAT piacról és a cég fejlesztéseiről közvetlenül Aleksander Marinkovictól, a Közép- és Kelet-európai régió vezetőjétől. Az expon való megjelenéshez kapcsolódó sajtó – és közösségi média kommunikációban ügynökségünk központi szerepet vállalt, amelynek köszönhetően élénk érdeklődés övezte az OnRobotot és több sikeres, személyes médiainterjú is készült a helyszínen Aleksander Marinkovic-csal.




Kapcsolodó hírek