PR-ügynökségünk segíti az ősszel indult bajnoki szezonban a magyar női kézilabda-bajnokság egyik élcsapatát, az ÉRD-et.

A magyar női kézilabdaliga a világ egyik legerősebb bajnoksága. A csapatok külföldi válogatottak és világklasszisok sorát vonultatják fel, jelentős nemzetközi eredményeket is elérve. Ebben a hihetetlenül erős mezőnyben az érdi csapat egymás után hatszor bronzérmet szerzett és többször bejutott a Magyar Kupa döntőjébe.

A most futó szezonnak új vezetőséggel és új igazolásokkal vágott neki az ÉRD. Az eredmények biztatóak, féltávhoz közeledve a tabella harmadik helyén találjuk a lányokat. Az idei új „igazolások” között ráadásul ott volt PR-ügynökségünk is.

Munkatársaink sokoldalú támogatást nyújtanak a profi sportcsapatokra jellemző összetett kommunikációs problémák megoldásához. Mindenekelőtt megterveztük a bajnoki idény egyedi arculati megoldásait, amelyek felhasználásával hétről hétre elkészítjük a különféle online és offline felületeken megjelenő hirdetéseket. PR-ügynökségünk feladata a klubhoz érkező sajtómegkeresések kezelése, a hazai mérkőzéseken az újságírókkal való kapcsolattartás és a sajtótájékoztatók lebonyolítása, de munkatársaink kezelik az ÉRD honlapját és Facebook-oldalát is.

A napi feladatok mellett tanácsadóként segítjük a klub munkáját. A közös cél, hogy az ÉRD hírei minél több érdihez jussanak el, és a városlakók ne csak ismerjék, hanem maguknak is érezzék a csapatot. Így a kézilabda valódi, tömegeket megmozgató közösségszervező erővé válhatna, amelyre számos példa van itthon és külföldön egyaránt.




Kapcsolodó hírek