A dán robottechnológiával foglalkozó cég, az OnRobot első magyar sajtóreggelijén nyújtottunk segítő (robot)kezet múlt héten Budapesten.

A média előtti bemutatkozó tartalmasra sikerült, a résztvevők a dán vezérigazgató, Enrico Krog Iversen prezentációját követően számos kérdést tettek fel a közreműködő dán és magyar kollégáknak, sőt még a robottal való ismerkedésre is sor került.

Az OnRobot legnagyobb előnye, hogy a kollaboratív robot-kiegészítők piacán úgy tudnak vezetők lenni, hogy termékeik az összes nagyobb, együttműködő robotokat gyártó cég robotkarjaival kompatibilisek. A bemutatón például egy Universal Robots U5-ös robotkarra telepített Balázs István, az OnRobot közép-kelet-európai alkalmazásmérnöke több fajta fejet is – ezek a Quick Changer nevű eszköznek köszönhetően két mozdulattal cserélhetők voltak.

A dinamikusan fejlődő OnRobot negyedévente újabb- és újabb akvizíciókat jelent be, ügynökségünk pedig a hazai sajtó és közösségi média kommunikációban segíti munkájukat. A sajtóesemény szervezésében is aktív szerepet vállaltunk, támogatva a cég a hazai piacon és médiában való hangsúlyos jelenlétét.




Kapcsolodó hírek