Az idei évben ismét csatlakozott a Pécsi Rotary Club adventi meglepetés-sorozatához ügyfelünk, a Duna-Dráva Cement Kft., amelynek keretében egy kimagasló teljesítményű tanulót részesítettek 100 000 forintos jutalomban.

Minden évben, az adventi időszakban a Pécsi Rotary Club - a társadalmi szolidaritást elősegítvén - 24 általános- vagy középiskolás diák karácsonyát igyekszik varázslatosabbá tenni.

A 2017-es évben a Nádor Szálló hetedik ablaka rejtette a Duna-Dráva Cement Kft. jutalmát, amelyet kiemelkedő teljesítményéért a Pécsi Szakképzési Centrum Angster József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Általános Iskolájának végzős diákja, Csór Ferenc vehetett át Bászler Máriától, a DDC HR igazgatójától. A gépi forgácsolónak tanuló fiatal évek óta kitartó szorgalmáról tesz tanúbizonyságot, elkötelezettsége példaértékű.

A fiatal tehetségek támogatása kiemelten fontos az építőipari vállat számára, éppen ezért hozta létre saját ösztöndíjprogramját, illetve ezért csatlakozik immáron minden évben a Rotary Club kezdeményezéséhez.

PR-ügynökségünk az esemény sajtókommunikációját támogatta.




Kapcsolodó hírek