Mintegy másfél ezer gyerek vett részt az Érd melletti Simonpusztán az ország legnagyobb lovas Mikulásán, amit PR-ügynökségünk szervezett.

A frissen megalapított Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület egy látványos rendezvénnyel kívánt berobbanni a köztudatba. Az iskolai lovas oktatás elterjesztését célul kitűző szervezet PR-ügynökségünk segítségével az ország legnagyobb lovas Mikulás-ünnepségét szervezte meg a Simonpusztai Lovasparkban, amelynek révén támogatókra és ismertségre is szert akart tenni.

Az egész napos program több helyszínen zajlott párhuzamosan: fellépett a Nemzeti Lovas Színház, volt díjugrató és szabadidomító-bemutató, rendőrkutya-show, emelőkosaras tűzoltóautó és természetesen nem hiányozhatott a Mikulás sem. A stílusosan lovasszánon érkező nagyszakállút közel másfél ezer gyerek köszöntötte. Érd, Diósd és Tárnok szinte valamennyi óvodájából és általános iskolájából érkeztek csoportok a programra.

PR-ügynökségünk a teljes körű szervezés mellett a helyszíni lebonyolításban is közreműködött. Kollégáink készítették az egyesület arculatát, gondoskodtunk a fellépők és a megnyitón szereplő magas rangú politikusok koordinációjáról, a gyerekcsoportok szállításáról és programjairól. Emellett klasszikus PR-feladatként elvégeztük a sajtókommunikációt és támogattuk a közösségimédia-megjelenést is.




Kapcsolodó hírek