Hatalmas érdeklődés övezte az év legfontosabb, és egyben Magyarország legnagyobb networking eseményét, ahol a résztvevők szervezett keretek között bővíthették kapcsolati tőkéjüket, miközben azonnal hasznosítható gyakorlati tanácsokat szerezhettek hazai és nemzetközi vállalkozók esettanulmányaiból, üzleti tapasztalataiból.

Félezer résztvevő, 8 előadó, 9 óra tudatos kapcsolatépítés, 1 kulcsmondat – röviden így lehetne összefoglalni az október 18-án immáron kilencedik alkalommal megrendezett Országos Networking Konferencia® statisztikáit. A szervezők idén a hatékony vállalkozói gondolkodás és tudás köré építették fel az esemény tematikáját.

A színpadra olyan elismert magyar előadók léptek, mint Avidor András networking szakértő, Dudás László, a Zepter Magyarország ügyvezető igazgatója, Kósa Erika, a Kósa Erika Akadémia alapítója, és Mérő László matematikus, pszichológus. Mellettük itt volt még a BNI® svájci, lichtensteini és marokkói működését irányító svájci üzletember, Peter Hermetschweiler.

Ügynökségünk a rendezvény tartalomszervezési és kommunikációs munkafolyamataiban vett részt.

További információ: http://networkingkonferencia.hu/onk2017




Kapcsolodó hírek