Magyarország legnagyobb vidéki központtal működő PR-ügynöksége zsinórban negyedszerre is Business Superbrands elismerésben részesült.

A Business Superbrands díj azoknak a cégeknek a teljesítményét emeli ki, amelyek különböző vállalkozásoknak és szervezeteknek nyújtanak szolgáltatásokat. A díjazottak kiválasztása különböző üzleti adatbázisok alapján, illetve hazai szakmai szervezetek, valamint szövetségek ajánlásainak figyelembe vételével történik. Az elismerésben részesülők több mint 4000 márkát tartalmazó listából, többlépcsős értékelés után kerülnek egy több mint 20 tagból álló független szakértői bizottság elé.

Az utóbbi néhány évben elért szakmai sikereink is azt mutatják, hogy PR-ügynökségünk nemcsak a hozzánk fordulóknak, hanem saját magunknak is erős, jól látható brandet tudott felépíteni. Negyedik Business Superbrands elismerésünk egyik bizonyítéka annak, hogy csapatunkkal folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, szakmánkban pedig az ország elismert szereplői között tartanak minket számon továbbra is.