Hatezer négyzetméteres raktárcsarnokot avatott komplex logisztikával foglalkozó ügyfelünk, a Trans-Sped Kft.

A közel egymilliárd forintos zöld mezős beruházás kevesebb, mint 1 év alatt valósult meg a Tatabánya-Környe Ipari Parkban. A teljesen magyar tulajdonú, debreceni székhelyű szolgáltató cég országosan több mint 700, a térségben közel 200 főt alkalmaz.

 

 

Az elkészült csarnokot a Trans-Sped Kft. az AGC Glass Hungary Kft.-vel kötött hosszú távú raktározási és szolgáltatási szerződésben felmerült ügyféligényre reagálva építtette meg. A két vállalat együttműködése 9 évvel ezelőtt indult, amely mára stratégiai együttműködéssé nőtte ki magát. A felépült raktárcsarnoknak köszönhetően az AGC képes lesz helyi gyárát néhány százméteres távolságból ellátni, így lehetővé válik a rugalmas (just-in-time) alapanyag ellátás.

 

 

Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped Kft. ügyvezetője kiemelte azt a többoldalú bizalmat, mely a beruházás megvalósítását lehetővé tette: ahhoz, hogy az új raktárcsarnok elkészülhessen hatékony összefogásra volt szükség. Az eredményhez kellett a helyi vezetés értékítélete, a banki háttér, a kivitelezők profizmusa és gyorsasága, a Trans-Sped kollégáinak folyamatos támogatása, valamint a város és a hatóságok részéről kapott bizalom. Ezek mind hozzájárultak a sikerhez és ahhoz, hogy a jövőben további fejlesztéseket valósítson meg a vállalat a térségben.

Ügynökségünk teljeskörű vállalati kommunikációs és rendezvényszervezési feladatokat lát el a Trans-Sped-nél.




Kapcsolodó hírek