Munkavédelmi cheklist az ERGONOM Kft.-től.

Ajándék munkavédelmi cheklistával készült ügyfelünk, az ERGONOM Munkavédelmi Szolgáltató Kft., amely az ünnepektől függetlenül is rendkívül hasznos társa lehet a vállalkozásoknak. Ügyfelünk már több, mint három évtizede a munkavédelemmel és munkaegészségüggyel foglalkozó piac fontos szereplője. Országos lefedettségüknek köszönhetően minden cég és vállalkozás rendelkezésére állnak az egészséges és biztonságos munkavégzés mindennapi feltételeinek biztosítása során.

Az ingyenes checklista e-book tartalmazza az összes értékes tudásanyagot, amelynek segítségével a vállalkozás akár előre, iránymutatásként vagy utólag önellenőrzésként képes lesz felmérni az elvégzendő munkavédelmi feladatait.

A munkabiztonság, tűzvédelem, környezetvédelem, foglalkozás-egészségügy és gépvizsgálatok területén jártas ERGONOM Kft. az érdeklődők részére teljesen ingyen adja ezt a kidolgozott és rendkívül hasznos ajándékot.

Az checklista e-book kampányának kialakításában és landing oldal létrehozásában vállalt szerepet PR és DIGITAL üzletágunk.