Mutassuk meg az országnak, hogy Baranya miért jó hely! Baranyában számtalan remek ötlet, sikertörténet születik, de ezek gyakran kevés figyelmet kapnak, rejtve maradnak, pedig mindegyik példa rá, hogy ha van vízió, szándék és összefogás, akkor az eredmény sem marad el.

Mindennapos munkátok során biztosan Ti is találkoztatok már olyan figyelmet érdemlő eredményekkel, amelyekre érdemeiknél kevesebb reflektorfény jutott. Szép számmal vannak olyan itt született ötletek, itt megvalósult kezdeményezések, baranyai sikertörténetek, amelyek kevés figyelmet kapnak, pedig mindegyik példa rá, hogy ha van vízió, ha van szándék, ha van összefogás, akkor az eredmény sem marad el.

Ennek okán döntött úgy, egy a Baranya megye rejtett kincseit és lehetőségeit világgá kürtölni vágyó csoport 2022 tavaszán, hogy közös összefogással, aktívan szeretnének tevékenykedni a céljuk eléréséért, ezért megalapították a "Baranyáért Közhasznú Egyesületet". Azóta a régió gazdaságának és társadalmának fejlődését támogatják, és már egy sor kiemelkedő eseményen vannak túl.
Az Egyesületet az alapítása óta segítjük a rendezvények szervezésében, grafikai és arculati anyagok elkészítésében, valamint augusztus óta a social media felületeik kezelésében.

Eddigi Rendezvények: