Ezüst minősítéssel jutalmazta a Körber Hungária számára szervezett két nagyrendezvényt a PR Excellence Hungary Award zsűrije. A cég kampányai egymás után harmadik évben hoznak haza díjat a szakma legjelentősebb hazai versenyéről.

Tavaly nyáron a Körber Hungária kommunikációs csapatával és rendezvényszervező partnerünkkel, a Partners Pécs Kft.-vel együttműködve koordináltunk két kiemelt eseményt. Június elején a Pharma üzletág nyílt napját, majd a hónap végén az európai beszállítói napot. Ezek alkalmából több száz, jelentős részben külföldi vendég, a Körber legfontosabb potenciális vevőinek és partnereinek döntéshozói érkeztek Pécsre.

A vegyesen szakmai és szórakoztató programok központi elemévé a fényt tettük – ami rímelt Pécs saját üzeneteire, amelyekben a Fényfesztivál révén ugyancsak a fény kap egyre hangsúlyosabb szerepet. Ennek megfelelően nemcsak a rendhagyó módon exkluzív rendezvénytérré formált gyártócsarnok öltözött kékbe, de a vendégeket szállító járművek, a vacsorának otthont adó Littke Palace étterem és még a tv-torony is. A résztvevők láttak többek között világító ruhába öltözött LED-táncosokat, egyedileg komponált zenés fényshow-val leleplezett vadonatúj gyógyszercsomagoló gépet és látványos fényfestés kíséretében tálalt ünnepi vacsorát.

A vendégek körében rendkívül pozitív visszajelzéseket kiváltó rendezvényeket a PREXA zsűrije a B2B kampány kategóriában sorolta a legjobbak közé. Az ezüst minősítéssel teljes lett a Körber éremkollekciója: két évvel ezelőtt aranyat, közönségdíjat és az éves fődíjat, tavaly pedig egy bronzérmet nyertek a PR ügynökségünkkel közösen megvalósított kommunikációs aktivitások.