Középiskolás diákok kóstolhattak bele az európai színvonalon működő cementgyár életébe. Az idén 60 éves Váci Cementgyár adott otthont a @Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Alternatíva Vetélkedőjének, amelynek szervezésében PR-ügynökségünk is komoly szerepet vállalt.

A Zöld Alternatíva Vetélkedő idén a váci középiskolásokról szólt, az online első fordulóból hat csapat jutott tovább a Váci Cementgyárban megrendezett döntőbe. A program célja a fiatalok környezettudatosságra és fenntarthatóság központú gondolkodásra nevelése.

PR-ügynökségünk részt vett a program teljes körű menedzselésében. Munkatársaink személyesen is támogatták a vetélkedő előkészületeit, valamint annak lebonyolítását Vácott. A verseny dinamikus lüktetése, a Sejcei mészkőbánya miliője és a fiatalok lelkesedése mindenkit magával ragadott. A diákok értékes ajándékokkal és nem utolsó sorban életre szóló élményekkel és tudással tértek haza.

„Elképesztően professzionális szervezés, izgalmas feladatok és verseny jellemezte a mai napot! Egy ilyen alkalom során többet tanulnak a gyerekek egy adott témában, mint máskor fél évet az iskolapadban eltöltve.” – nyilatkozta Gergely Zsolt, a nyertes GT-MAX csapat felkészítő tanára.

A versenyről készült TikTok videót itt nézhetitek meg: www.tiktok.com/@ferling_kft/video/