Visszatérő ügyfelünkkel, a PMT Szerszámgéppel áprilisban kezdtünk újabb együttműködésbe. A marketingkommunikációs stratégia elkészítése után, annak megvalósításban is kérték segítségünket, így a következő negyedév pr- és markeing aktivitásainak összehangolt menedzserélésre lesz lehetőségünk. A megbízás igen sokrétű: az éves médiaterv felállításától a kommunikációs csatornák átalakításán át a social media tanácsadásig stratégiai és operatív szinten is részt veszünk a folyamatokban.

A PMT, mint minden évben, idén májusban is részt vett az Ipar Napjai szakmai kiállításon, mely Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója. A látogatók ebben az évben megismerhették a PMroboT-ot, amely egy forradalmi fejlesztés az élhajlítás automatizálására. A standon helyett kapott egy szervizautó is, amellyel a PMT a kiemelkedő szerviz szolgáltatásait helyezte fókuszba.

A tapasztalat a PR területén is kincset ér, ezért szeretjük az ügyfeleink technológiáit a lehető legalaposabban megismerni és ha lehetőségünk van rá, ki is próbálni. Ennek apropóján kollégáink meglátogatták a PMT standját a Hungexpoban, hogy személyesen is láthassák, milyen a robotos élhajlítás.