2023. április 28-30. között a Pécsi Expo Centerben ismét sor került a Pécsi Egyetemi Napokra, közismertebb becenevén a PEN-re, amelynek fő támogatója idén a Körber volt. A koronavírus-járvány miatt legutoljára 2019-ben bulizhattak együtt a résztvevők, ezért idén méltóképpen megünnepelték a visszatérést.

Az idei PEN-en a Körber főszponzorként szerepelt, aminek kivitelezésében a FERLING PR ügynökség segítette munkájukat. A DESIGN és PR üzletágunk vizuális megjelenési ötletek kidolgozásában és szervezési folyamatokkal támogatta a körbereseket. A fesztivál idején az Expo Centerhez érkezve a DESIGN csapat tagjai által tervezett ablakmatrica fogadta az érkezőket, majd az épületen belül „Körber pont” -tal találkoztak a fesztiválozók, ami tökéletes találkozási helyszínként szolgált azoknak, akik elvesztették egymást a buli során. A „Körber pont”-on látható fényfestés és a színpadi LED-falakon megjelenő animált grafikai elemek szintén a FERLING Kft. munkáját dicsérték.

Néhány kollégánk is kilátogatott a PEN-re, ahol mi magunk is megnézhettük munkánk gyümölcsét miközben barátainknak, családtagjainknak is megmutathattuk, hogy milyen nagy múltú vállalattal dolgozhatunk együtt.