Bizonyára mindenkinek mondták már, hogy „ez a te színed, milyen jól áll rajtad”. Gondolnánk, hogy ez csak szubjektív vélemény, de a valójában mégsem az. Tudományosan, úgynevezett színtípus-elmélettel alátámasztott, hogy a jól megválasztott szín nem csak, hogy illeszkedik a természetes adottságainkhoz, de még a magabiztosságunkhoz, a pozitív kisugárzásunkhoz is hozzájárul.

Ügynökségünk 16 tagja szín- és stílustanácsadáson vett részt az elmúlt hetek során, hogy kiderítsék, melyik színtípusba tartoznak, világos vagy sötét, élénk vagy épp pasztel színek állnak jól nekik.
Fontos, hogy életünk során a színtípusunk nem változik, ha egyszer meghatározzuk, életünk végéig tudatosan alkalmazhatjuk a ruha és egyéb kiegészítők vásárlása során.
Kollégáink a tapasztalatukat azóta is kamatoztatják; a ruha- és sminkvásárlás is a számukra megfelelő színek mentén történik. Sőt, közös ruhacserét is tartottunk, amely során új gazdára találtak a nem színhelyes, vagy nem szívesen viselt ruhadarabok is. A program után mindenki 2-3 új ruhadarabbal térhetett haza.