Napelemes témájú podcast-sorozatot indított PR-ügynökségünk partnere, az Energiatakarék. A csütörtökönként jelentkező adásokban terítékre kerül a technológia, az engedélyeztetés, a megtérülés és használati tippek is.

Az ismeretterjesztés és a tévhitek eloszlatása a legfőbb célja a Világos, mint a Nap! podcastnak. A jelenlegi szabályozás ugyanis a korábbinál rosszabb feltételeket teremtett a napelemes rendszerek tulajdonosainak, emiatt sokan úgy gondolják, nem érdemes belevágni egy ilyen beruházásba a kedvezőtlen megtérülési mutatók miatt. A lényeg azonban nem változott: a Nap továbbra sem küld számlát, a napelemek így egyszeri beruházással gyakorlatilag három évtizeden keresztül fix áron termelik a villamos energiát. Amit innentől kezdve már csak okosan és főleg tudatosan kell felhasználni a tulajdonosnak.

Többek között ehhez is adnak tippet az Energiatakarék szakértői, Kujáni Péter és Ragoncza Ádám a Világos, mint a Nap! csütörtökönként jelentkező adásaiban. Az eddigi felvételek elérhetőek a YouTube-on, a Spotify-on, valamint az Apple és a Google podcast-felületein.

A podcast csatornáit PR ügynökségünk kezeli, emellett az adások promóciójában működünk közre a kapcsolódó tartalmak gyártásával, médiakommunikációval és hirdetések menedzselésével.