Újra PR ügynökségünket választotta az egyedi gépgyártás világpiacának fontos szereplője, a pécsi székhelyű Körber Hungária. A megbízást nyilvános tenderen nyertük el.

Hat évvel ezelőtt indult az együttműködés PR ügynökségünk és a régió legnagyobb ipari üzemének számító Körber – akkori nevén Hauni – Hungária között. A feladatunk a vállalat employer branding stratégiájának támogatása volt olyan aktivitásokkal, amelyek a legfontosabb helyi célcsoportok, a potenciális munkavállalók körében erősítették a hírnevüket. A gyárban több mint ezer fő, túlnyomórészt tapasztalt fém- és gépipari szakmunkások, mérnökök és IT-sek dolgoznak – az elsődleges kommunikációs cél az ő szakmai utánpótlásuk megfelelő színvonalú biztosítása volt.

2019-ben PR ügynökségünk aktív szerepet vállalt a cég 25. születésnapjának megünneplésében – többek között egy exkluzív emlékkönyv elkészítésével és az év legnagyobb városi sporteseményének számító 25 km-es futóverseny megszervezésével. 2021-ben részt vettünk a Hauniról Körberre történő névváltás kommunikációs kampányában, 2022-ben pedig a Körber Pharma üzletágának nyílt napját és az egész cégcsoport beszállítói napját szervezhettük meg.

Évek óta állandó feladataink közé tartozik a Körber vizuális anyagainak tervezése, a cég médiakommunikációjának koordinálása és belső kommunikációs aktivitásainak segítése. Többek között egyedi tervezésű munkavállalói mobilalkalmazást fejlesztettünk számukra.

Eddig mintegy tucatnyi díjat nyertünk közösen, többek között az IPRA Golden World Awardot, az MPRSZ PR Excellence nagydíját és a Greengage díjat.

A Körber tavaly decemberben kiírt nyilvános tenderén ismét a FERLING pályázati anyagát találta a legjobbnak, így PR ügynökségünk egyik legsikeresebb együttműködése tovább folytatódik a 2023-as évben.