A közösségi oldalak a virágkorukat élik – ebben a fellendülésben található a TikTok is. Az Instagram és Facebook mellett ma már ezt is rendszeresen görgetjük, de mindenki másképp gondol rá. Egyesek komoly marketing lehetőséget látnak benne, míg mások szimplán csak kikapcsolódásként tekintenek rá. A trendek alapján azonban mi azt látjuk, hogy komoly lehetőségeket rejt magában ez a platform, ezért TikTok videók gyártásával bővítettük szolgáltatásaink listáját.

Tévhit, hogy csak a fiatalabbak körében elterjedt a platform, mert a 25-35 éves korosztály is szép számmal görgeti, naponta átlagosan 70-75 percig. Az utóbbi időben egyre több cég alkalmazza a TikTokot márkaépítésre: habár a felhasználók főként szórakozás céljából görgetik a platformot, az érdekes és informatív tartalmak is figyelemfelkeltőek számukra. Így többek között például employer brandingre, brandépítésre vagy termékbemutatásra kiválóan alkalmazható.

PR-ügynökségünk is megtalálható a TikTokon: igyekszünk minél több tartalmat megosztani és bemutatni, mit rejtenek a színfalak, kik alkotják a FERLING csapatát. (Kövess minket! ;) https://www.tiktok.com/@ferling_kft)

Fontos tény, hogy az írott tartalom helyét egyre inkább átveszik a videók és képi anyagok. Ha szeretnél TikTok csatornát a vállalkozásodnak és szükséged van folyamatos tartalomgyártásra, valamint a platform nyújtotta lehetőségeket ki szeretnéd aknázni a láthatóságod és ismertséged növelésére, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! Segítünk!