Idén májusban hatodik alkalommal rendezte meg a Zöld Alternatíva Vetélkedőt a Duna-Dráva Cement Kft., amely egy saját fejlesztésű környezetvédelmi vetélkedő középiskolások számára. Az elmúlt években a járványhelyzet miatt a vállalat elhalasztotta az eseményt, azonban idén a Beremenden és környékén élő diákok és tanáraik számára megtartották a rendezvényt.

Beremendi Cementgyárban rendezett döntőig egy online fordulón át vezetett az út, izgalmas és elgondolkodtató feladatokat oldottak meg a diákok a DDC környezetvédelmi törekvéseivel kapcsolatban.  A hat legjobban teljesítő csapat a döntő során betekintést nyert a Beremendi Cementgyárba és a bányába, valamint a Kovácsműhelybe is. A végső helyszín a beremendi Rendezvényközpont volt, ahol tovább folytatták a résztvevők a küzdelmet az értékes nyereményekért. A legnagyobb sikert mégis a zenés produkciók aratták, amelyet minden csapat egyedileg készített elő.

Ügynökségünk a környezetvédelmi vetélkedő koncepciójának kialakításában évek óta aktív szerepet vállal, a rendezvény napján pedig a helyszínen segítettük a sikeres megvalósítást, emellett az online- és sajtókommunikáció szervezésében is részt vettünk.