Ügynökségünk március 1-től kezdve három hónapos szerződés keretei között támogatja a hazai és nemzetközi piacon is élvonalba tartozó HR-cégcsoport, a VIAPAN Group marketing csapatát.

A Viapan Group Magyarország egyik legnagyobb és legsokszínűbb állásközvetítője és munkaerő-kölcsönzője, legismertebb üzletáguk talán a Meló-Diák Hálózat. Diákmunka mellett azonban foglalkoznak nyugdíjaskorúak, megváltozott munkaképességűek, külföldi munkaerő foglalkoztatásával, valamint robotok kölcsönzésére is található opció a szolgáltatásaik között a Viacob brandjükkel.

A jelenlegi hosszútávú együttműködésünket egy egyszeri megbízás előzte meg, amelynek sikeres teljesítése után kért fel minket a Viapan csapata, hogy nyújtsunk szakmai támogatást a 10.évfordulójukat megünneplő kampány felépítéséhez. A projekt keretei között a FERLING Kft. egy Kiemelt Partner Program koncepciójának részletes kidolgozásában, előkészítésében és lebonyolításában, valamint egy ehhez kapcsolódó HR-témájú partnertalálkozó rendezvény megszervezésében vesz részt.