Ügynökségünk egyik alapelve, hogy vigyázunk a környezetünkre. Büszkeséggel tölt el minket, hogy olyan környezettudatos ügyfelekkel dolgozhatunk, akik készek megmérettetni működési gyakorlataikat a Greengage környezetvédelmi pályázaton.

A Greengage 2022-re új és megújított termékek, szolgáltatások, folyamatok és támogató eszközök kategóriában lehetett pályázni. A megmérettetésen két ügyfelünk is részt vesz: a KÖRBER Hungária (folyamatok/energiatakarékos megoldás kategória) és a Duna-Dráva Cement Kft. (folyamatok/karbonlábnyom csökkentése kategória).

A KÖRBER Hungária energiahatékony üzemével és az ISO50001 energiairányítási rendszerével pályázott. A teljes üzemben energiatakarékos LED-ekre cserélték a fénycsöves világítást, kiváltották a sokat fogyasztó eszközöket és munkatársi szemléletformálás ment végbe.

A Duna-Dráva Cement Kft. cement- és betongyártása során környezetkímélő technológiákat alkalmaz. Csökkentették az energia- és alapanyagfelhasználást, aminek köszönhetően kiválhatók a természetes ásványok, valamint alternatív forrásból származó tüzelőanyagot használnak.

Mindkét ügyfelünk a döntőbe jutott! Gratulálunk nekik!