Még a 2021-es évben beadott GINOP Plusz-1.2.1-21 azonosítószámú pályázat kapcsán több, mint 20 cég kérte fel a FERLING Kft-t szakértői támogatásra.

A tavalyi év második felében „Márka- és arculatépítés” témakörben kiadott ajánlataink az év elején beértek, hisz több, mint 20 cég keresett fel minket nyertes pályázatával, hogy megkezdhetjük a közös munkát. A legtöbbjüknek arculattervezésben és kommunikációs terv elkészítésében leszünk a segítségére, de vannak, akik marketing tanácsadási igénnyel fordultak hozzánk.

Partnereink között köszönthetünk Baranya és Bács-Kiskun megyei cégeket, sőt egy szabolcs-szatmár-beregi ügyfél is minket választott az IFKA rendszerben akkreditált szakértő szolgáltatók listájából (szakértő profilunk a következő linken érhető el: https://mmp.ifka.hu/szakertoi-portal/hu/companies/item/219). A pályázati elbírálás során eredményesen szereplő vállalkozások által különböző iparágakba nyerhetünk betekintést az építő- és bútoripartól kezdve a telekommunikációs szektoron át egészen a gépjármű-kereskedelemig. Ezen megbízások nemcsak az immáron 30 éves szakmai tapasztalatunkat gazdagítják, hanem portfóliónkat is színesítik az idei év során.